Gr8waken kaapeliparkin varauskalenterin käyttö- ja varausehdot

Tästä voit varata itsellesi tai porukallesi ajoslotteja tai yksityistunteja parkkiin. Mikäli kysyttävää tulee tai haluat, voi vuoron varata aina myös puhelimitse (040-5751982)! Tervetuloa nauttimaan vesiurheilusta!

Ajovuoro/slotti = 1 tunnin ajolippu yhdelle henkilölle kaapeliradalle. Samalla tunnilla voi olla max 4 hlöä. Ajolippu sisältää pakolliset varusteet eli pelastusliivit ja kypärän sekä ohjauksen. Vuokravälineet (märkäpuku ja lauta) maksavat 10€/hlö/vuoro.

Yksityistunti = kaapelirata on varattu yksityistilaisuudeksi, johon voi osallistua haluamasi määrä henkilöitä. Suosittelemme kuitenkin yhdelle tunnille n. 3-4 hlö, jolloin jokaiselle jää hyvin ajoaikaa. Suuremmille ryhmille suosittelemme pidempää varausta esim. 10 hengen porukalle 3h varausta. Yksityistunnin hintaan kuuluu kaikki tarvittavat vuokravälineet, ohjaus ja kaapeliradan yksityiskäyttö.

Varausehdot

 

Wakeboarding on tapaturma-altis laji, eikä Gr8wake vastaa henkilö/tavaravahingoista kaapeliparkissa. Suosittelemme kaikille tapaturmavakuutusta, joka kattaa myös vesiurheilulajit. Emme suosittele obstaakkeleita / hyppyreitä aloittelijoille. Alaikäisillä tulee olla huoltajan suostumus tai huoltaja mukana. Varatessasi vuoron sitoudut näihin sääntöihin sekä rannassa oleviin sääntöihin ja ohjaajan ohjeisiin. Tarkistamme päivittäin radan ja obstaakkelien kunnon.

Gr8wake pidättää oikeuden vuorojen perumiseen ja esim. ukonilmalla kaapelirata on suljettu

Lisäksi hyvä tietää:

  • Yksityinen varattu vuoro tulee perua 24h ennen vuoron alkamista, muutoin veloitamme peruutetun vuoron hinnan.
  • Normaali ajotunti tulee perua 4h ennen vuoron alkamista, muutoin veloitamme peruutetun vuoron hinnan.
  • Saavuthan ajoissa paikalle. Tunnit alkavat tasatunnein ja vuokravälineiden sovitus ja lipunosto ennen tunnin alkua vievät hetken.
  • Parkissa ei ole varsinaisia pukuhuoneita, mutta vaatteiden vaihto onnistuu kontissa.
  • Tavaroiden säilytys parkissa omalla vastuulla.
  • Päihtyneitä henkilöitä ei päästetä radalle. 
  • Parkissa myydään jäätelöä ja virvoitusjuomia.