HUOM! Tällä hetkellä varaukset puhelimitse, sähköpostin tai Facebookin kautta. Olemme päivittämässä uutta varauskalenteria ja ilmoitamme, kun se on toiminnassa.

Tästä voit varata itsellesi tai porukallesi ajoslotteja tai yksityistunteja parkkiin. Mikäli kysyttävää tulee tai haluat, voi vuoron varata aina myös puhelimitse (040-5751982)! Tervetuloa nauttimaan vesiuheilusta!

ajovuoro/slotti= 1tunnin ajolippu yhdelle henkilölle kaapeliradalle. Samalla tunnilla voi olla max 4hlöä. Ajolippu sisältää pakolliset varusteet eli pelastusliivit ja kypärän sekä ohjauksen. Vuokravälineet (märkäpuku ja lauta) maksavat 10€/hlö/vuoro.

Yksityistunti= kaapelirata on varattu yksityistilaisuudeksi, johon voi osallistua haluamasi määrä henkilöitä. Suosittelemme kuitenkin yhdelle tunnille n. 3-4hlö, jolloin jokaiselle jää hyvin ajoaikaa. Suuremmille ryhmille suosittelen pidempää varausta esim. 10 hengen porukalle 3h varausta. Yksityistunnin hintaan kuuluu kaikki tarvittavat vuokravälineet, ohjaus ja kaapeliradan yksityiskäyttö.

Polttarisankari: 60€/h/polttarisankari! – Suosittelemme polttariporukoille yksityistuntia, jotta kokemuksesta tulisi mahdollisimman hyvä, mutta mikäli polttarisankari osallistuu avoimelle tunnille hinta on varusteineen 60€/h/hlö. Tällöin polttarisankarille varataan hieman enemmän veto- ja ohjeistusaikaa!

Mikäli kalenterista ei löydy haluamaasi aikaa soita meille: 040-5751982 , niin yritämme järjestää sopivan ajan !

Lue varausehdot tästä