Ajanvarauskalenteri

Ajanvaraukset viimeistään kaksi tuntia ennen haluttua aikaa. 

Tästä voit varata itsellesi tai porukallesi ajoslotteja tai yksityistunteja parkkiin. Mikäli kysyttävää tulee tai haluat, voi vuoron varata aina myös puhelimitse (040-5751982)! Tervetuloa nauttimaan vesiurheilusta!

Ajovuoro/slotti= 1 tunnin ajolippu yhdelle henkilölle kaapeliradalle. Samalla tunnilla voi olla max 4 hlöä. Ajolippu sisältää pakolliset varusteet eli pelastusliivit ja kypärän sekä ohjauksen. Vuokravälineet (märkäpuku ja lauta) maksavat 10€/hlö/vuoro.

Yksityistunti = kaapelirata on varattu yksityistilaisuudeksi, johon voi osallistua haluamasi määrä henkilöitä. Suosittelemme kuitenkin yhdelle tunnille n. 3-4hlö, jolloin jokaiselle jää hyvin ajoaikaa. Suuremmille ryhmille suosittelen pidempää varausta esim. 10 hengen porukalle 3h varausta. Yksityistunnin hintaan kuuluu kaikki tarvittavat vuokravälineet, ohjaus ja kaapeliradan yksityiskäyttö.

Polttarisankari: 60€/h/polttarisankari! – Suosittelemme polttariporukoille yksityistuntia, jotta kokemuksesta tulisi mahdollisimman hyvä, mutta mikäli polttarisankari osallistuu avoimelle tunnille hinta on varusteineen 60€/h/hlö. Tällöin polttarisankarille varataan hieman enemmän veto- ja ohjeistusaikaa!

Mikäli kalenterista ei löydy haluamaasi aikaa soita meille: 040-5751982 , niin yritämme järjestää sopivan ajan !

Lue varausehdot tästä

Wakeboarding varauskalenteri

Sup-lautailun varauskalenteri